Tuesday, November 24, 2015

FITFLOP SALE WITH ADDITIONAL DISCOUNT FROM 24-30 NOVEMBER

My Comment: Fitflop ada sale. Pernah pakai Fitflop tak? I dulu sebelum beli rasa macam err mahalnyer..hehe..selipar je pun...tapi tertarik jugak dengan teknologi dia. Wobbleboard techology dikatakan boleh absorb shock, diffuse underfoot pressure and tone the legs.

Mula mula pakai, betis rasa lenguh..agaknya itulah proses toning the leg :D :D Lama lama pakai, selesa sangat, memang takde rasa nak beli selipar lain dan. Ketinggian dan bentuknya just nice..support kaki supaya takde rasa lenguh. All throughout pregnancy memang pakai Fitflop. Fitflop sesuai utk semua golongan..especially yg senang lenguh kaki and orang plus size sebab kaki kita menampung berat.

Sekarang tengah ada Fitflop sale tapi utk size US 8 hingga 11. Sizes ada dalam setiap photo comment so please check. Selalunya sale Fitflop tak banyak selection tapi agaknya now US sibuk buat Black Friday sale. So meriah selection.

Extra Discount: From 24-30 November, take RM 20 off the sale price. So you save at least RM 50-RM 100 the retail price. Berbaloi sungguh.

Jangan risau pasal authenticity ye. I tahu banyak Fitflop yang kononnya ori, tapi tak ori pun. So all my Fitflops are ordered from authorized stores..mereka ada lesen utk jual Fitflop dan i sebagai personal shopper, membawanya ke Malaysia.

Album Fitflop ada dalam page i di FB: FITFLOP SALE ALBUM











1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang